Belediye Sitesi
  • Özlem ve Minnet ile
  • Dünyası Ramazan Olanın, Ahireti Bayram Olur.
  • Düvenci Belediyesi
  • Düvenci Beldesinde Halat Çayından Görünüm
  • Düvenci Beldesi
  • Haber Başlık : Duyuru İlanı
  • Haber Konu : Yoklama İşlemleri
  • Haber Tarih : 15.01.2018
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
DUYURU YOKLAMA İŞLEMLERİ; a. OCAK 2018 Tarihinde askerlik çağına giren 1999 doğumlu ile önceki yıllarda yoklama döneminde haklarında Ertesi Yıla Terk Kararı verilen yükümlülerin 01 Ocak 2018-04 Şubat 2019 tarihleri arasında askerlik şubelerine müracaat ederek yoklama işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. b. Yoklama işlemleri için askerlik şubesine müracaat edecek olan yükümlüler; (2) iki Adet Fotoğraf, (3) Öğrenim Durumunu Gösterir Belgenin Aslı ve Tıpkıçekimi, (4) Mesleği ve Sanatlarına Ait Fotoğraf, (5) Sürücü Belgesi ve Tıpkıçekimi, (6) Önceki Yıllarda Geçirilmiş Hastalıklara Ait Tedavi Belgeleri ve Raporları yanlarında getirecekler. c. Mazeretsiz olarak yasal süresi içerisinde yoklamasını yapıştırmayan, mazeretlerini belirtilen belgeleri askerlik şubelerinde veya yurt dışı temsilciliklerinde bulundurmayan yükümlüler,1111 sayılı Askerlik Kanunu gereğince yoklama kaçağı işlemine tabi tutulacaklardır.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf